PRODUK
Iku setya kanggo nyedhiyani pangguna karo kabeh-round solusi aksesoris digital. Produk kalebu seri ekstensi periferal komputer, seri transfer periferal seluler, seri transfer periferal digital, seri transfer USB2.0/3.0/3.1 usb-c, seri transfer SlimPort, seri distributor HDMI, lsp.
Waca liyane
LAYANAN KAMI
Perusahaan kita wis setya marang R&D produk, marem requirement kita pelanggan.
Jaminan kualitas produk kita yaiku 12 wulan.
Tim layanan kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 2 jam.
Kapasitas OEM / ODM:
Luwih saka 1.000 pabrik meter persegi, luwih saka 50 buruh trampil, 2 jalur perakitan, rong set mesin cetakan Injeksi, rong set mesin frekuensi dhuwur, siji set mesin strapping, 2 set pot soldering, lan stripper kabel cerdas digital, mesin gulung. "pneumatik stripper kab. Saben wulan ngluwihi 30.000 unit.
Waca liyane
BABAGAN AWAKE DHEWE
Shenzhen Yuyue Electronic Technology Co., Ltd didegaké ing taun 2009, khusus ing USB HUB, TYPE-C Docking Station& Adaptor Jaringan
Shenzhen Yuyue Electronic Technology Co., Ltd didegaké ing taun 2009, khusus ing USB HUB, TYPE-C Docking Station& Adaptor Jaringan. Pengalaman manufaktur luwih saka 11 taun, wis dadi produsen utama ing lapangan iki.

Iku perusahaan teknologi dhuwur sing nggabungake riset lan pangembangan, desain, produksi lan dodolan. Iku setya kanggo nyedhiyani pangguna karo kabeh-round solusi aksesoris digital. Produk kalebu seri ekstensi periferal komputer, seri transfer periferal seluler, seri transfer periferal digital, seri transfer USB2.0/3.0/3.1 usb-c, seri transfer SlimPort, seri distributor HDMI, lsp.
Waca liyane
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, nulis menyang kita
Mung marang kita syarat, kita bisa nindakake luwih saka sampeyan bisa mbayangno.

Kirimake priksaan sampeyan