PRODUK
Dheweke setya nyedhiyakake solusi aksesoris digital kabeh-bunder. Produk kalebu seri sambungan peripheral komputer, seri transfer periferal mobile, seri transfer periferal digital, seri transfer USB2.0 / 3.0 / 3.1 usb-c, seri transfer SlimPort, seri distributor HDMI, etc.
Waca liyane
  • Fan USB Mini Pengisi Daya Gantung LED sing bisa dicas
    Fan USB Mini Pengisi Daya Gantung LED sing bisa dicas
    Penggemar Mini USB Ngisi Gantung LED Isi Ulang USB Rechargeable LED Cahaya Malas Gantung Leher Fan Portabel Tangan Leher Gratis Olahraga Kipas Untuk Plancing 2000mAh Baterai Isi Ulang: Bisa didhukung lan diisi ulang dening kabeh piranti USB output 5V (kayata bank daya, komputer, lsp.). Yen wis kebak, batere bisa digunakake sajrone 2-8 jam. 3 Cepet sing Bisa disetel: Setelan kacepetan sedheng / Sedheng / Cepet cocog karo kabutuhan kacepetan angin sing beda. Kecepatan angin paling dhuwur nyebul udhara ing 5,9M / S! Fitur: 1. Desain Tangan Gratis & Headphone: Nalika mlaku-mlaku, sampeyan mesthi ora pengin nyekel kipas, Desain tangan gratis lan headphone sing unik, mula sampeyan bisa nempelake kipas ing gulu. 2. LED + 360 ° Fan Rotatable Double, Double Cool: Kanthi mode LED variabel, Cocog kanggo olah raga / maca ing wayah wengi. Kipas gelang iki bisa nyetel arah 360 ° kanthi fleksibel, sing ngidini sampeyan nemokake arah angin sing paling cocog. 3. 3 Tingkat Kecepatan sing Bisa disetel: Blade kipas yaiku desain godhong pitung, angin luwih kuat. Akeh penggemar ing pasar dirancang kanthi agul-agul telung godhong. Angin cilik banget lan Swara sithik. Kipas pribadi gratis kasebut duwe level kecepatan kurang / medium / dhuwur. 4. Kipas Rechargeable USB: Batere lithium 2000mAh sing bisa diisi ulang, sampeyan bisa ngisi kipas liwat kabel USB. Lan kabel USB sing dilengkapi kipas sing kompatibel karo port USB, kayata komputer, laptop, power bank, lan soket biasa lan liya-liyane. 5. Aplikasi & Garansi sing Jembar: Kipas portebel iki cocog kanggo adhem pribadi, kantor, kegiatan ing njobo, kayata kemah, plancongan, hiking, menek lan nonton olahraga lsp. Kanggo wong sing rambut dawa, monggo dasi rambut nalika nyandhang kipas angin supaya ora kipas. Cathetan: Paket kasebut ngemot kipas sing bisa diisi ulang, kabel pengisian USB, manual pangguna, tanpa minyak atsiri / minyak wangi. Sadurunge nggunakake kipas pendingin gulu, coba tali rambut dawa supaya ora lara. Keterangan Produk: Bahan Produk: Plastik ABS lan Silikon Ukuran produk: 190 * 230 * 30mm Desain: 3 gir bisa disetel Lampu Gigi: 2 Input Biaya: DC5V 1A Wektu Ngisi daya: 3 Jam Model Baterai: 18650-3.7V 2000MAH Motor: Motor DC Brushless Bobot: 185g Gaya: Kipas Gantung USB Leher Hadiah kanggo: Kanca (Ulang tahun. Natal. Hadiah Tahun Baru) Rentang panggunaan: omah / sekolah / kantor / njobo Pangopènan produk: Aja nyelehake driji menyang kipas angin, Bocah-bocah ing umur 6 taun kudu direwangi wali. 1. Desain gantung: Desain gulu gantung sing unik, beda karo gaya desain sadurunge, desain kipas luwih fleksibel, bisa digawa, lan cahya sing saya suwe saya apik nalika ngrasakake adhem kipas. Kudu dadi musim panas 2. Panggunaan sing bisa diganti: Kipas gulu gantung cilik iki bisa dilipat, dadi sampeyan duwe macem-macem cara nggunakake, kepala penggemar iki bisa diuripake 360 ​​derajat. (1) Bisa digantung ing gulu (2) Owahi wujude, dilebokake ing meja banjur gunakake (3) Uga bisa digunakake ing tangan. 3. Kacepetan angin sing bisa disetel: (1) Cepet: Angin sepele lan pengalaman kepenak (2) Kacepetan medium: Seger teka kanggo njupuk panas (3) Kacepetan dhuwur: Kacepetan angin kenceng, nalika sampeyan kelangan 4. Lampu LED sulap sing beda-beda: Desain khusus lampu LED ngidini sampeyan ngrasakake adhem nalika narik perhatian. Ana 4 warna pelangi, lan ana lampu putih tetep kanggo madhangi. Sampeyan bisa milih antarane rong mode. 5. Kipas sing bisa diisi ulang USB: Ngisi daya lengkap bisa digunakake sajrone 2-8 jam. Wis gampang digawa ing endi wae lan kapan wae. Pilihan kanggo Dina Sekolah, Hadiah Ulang Tahun.
  • Kipas Mini Pengisian USB Pengisian USB Bobot 3 In 1 Tipe Cahaya
    Kipas Mini Pengisian USB Pengisian USB Bobot 3 In 1 Tipe Cahaya
    Kipas Mini Pengisian USB Pengisian USB Bobot 3 In 1 Tipe Cahaya Kustomisasi Logo Giveaway Mini 2/3 In 1 Tipe C Android IPhone Portable Fan Kanggo Smartphone Kabeh model duwe: Antarmuka Android, antarmuka Apple, Android + USB, Apple + Android. Jeneng produk: 2 kipas mini telpon in1 / kipas mini telpon 3 / kipas telpon mini Ukuran: 9cmx3.8x4.3cm Tegangan: 5V Tenaga: 1W Werna: Putih, Ireng, Abang, Jingga, Ijo, Biru Bahan: TPE + ABS Rincian Paking: Tas PP kanggo saben barang Keterangan Produk: Kanggo IPhone5 / 5S / SE / 6 / 6S / 6S Plus / 7/7 Plus / 8/8 Plus / X Kanggo HUAWEI / XIAOMI / BLACKBERRY / SAMSUNG / OPPO / VIVO / OnePlus Putih, Oranye, Ijo, Jambon, Ireng, Biru, multi warna opsional 100% anyar lan berkualitas tinggi Revolusi motor 16000 puteran Motor bisa mlaku terus100 + jam Bahan perlindungan lingkungan TPE Ora batere, Catu USB / Micro USB / Lightning / Type-C Power Supply Desain khusus ditekuk, uga bobote entheng Angin Kuat, Gawe Gawe Sworo lan Ngirit Hemat Energi Suwe-suwe bisa digunakake kanthi konsumsi daya sithik Portable, low noise, dijamin kualitas kanthi umur kerja dawa
  • Penggemar Mini USB Lipat Cahya Wengi Genggem
    Penggemar Mini USB Lipat Cahya Wengi Genggem
    Penggemar Mini USB Lipat Cahya Wengi Genggem Kipas Cahaya Malam Gulung Mini Genggem USB Kipas LED Rechargeable Kanthi Pemegang Telpon Ngisep Kipas Mini USB Rechargeable USB Penggemar Kipas Telpon Kreatif 800mAh Baterai Isi Ulang: Bisa didhukung lan diisi ulang dening kabeh piranti USB output 5V (kayata bank daya, komputer, lsp.). Yen wis kebak, batere bisa digunakake sajrone 2-3 jam. 2 Kacepetan sing Bisa disetel: Setelan kacepetan rendah / kecepetan cocog karo kabutuhan kacepetan angin sing beda. Kecepatan angin paling dhuwur nyebul udhara ing 5,9M / S! Fitur: 1. Kipas portabel profesional kanthi integrasi desain, tampilan sederhana lan struktur perusahaan. 2. Kipas pengisap sing bisa diisi ulang USB kanthi nduwe ponsel tuwung sedhot, sistem kontrol cerdas, kinerja sing bisa dipercaya, sing bisa dioperasikake kanthi gampang lan gampang digunakake. 3. Nggunakake batere lithium kapasitas standar internasional (Kalebu), sing bisa didaur ulang lan diisi daya karo pangisi daya USB, komputer lan bank daya. 4. Desain kipas portabel unik, gaya kreatif, digawe saka ABS + Silikon berkualitas tinggi, nduweni struktur lan tekanan padhet. 5. Kipas listrik sing bisa disetel kanthi multi kacepetan, mateni utawa mateni hawa kanthi teknologi kecepatan variabel tanpa wates, efisien lan ngirit energi. 6. Kipas Rechargeable USB: Baterei lithium 800mAh sing bisa diisi ulang, sampeyan bisa ngisi kipas liwat kabel USB. Lan kabel USB sing dilengkapi kipas sing kompatibel karo port USB, kayata komputer, laptop, power bank, lan soket biasa lan liya-liyane. Cathetan: Paket kasebut ngemot kipas ngisep sing bisa diisi ulang, kabel pengisian daya USB, manual pangguna, tanpa minyak atsiri / minyak wangi. Sadurunge nggunakake kipas ngisep, coba taleni rambut dawa supaya ora lara. Keterangan Produk: Bahan Produk: Plastik ABS + Silikon Desain: 2 gir bisa disetel Input Biaya: DC5V 1A Wektu Ngisi daya: 3 Jam Model Baterai: 18650-3.7V 800MAH Motor: Motor DC Brushless Gaya: Kipas Pengisap USB Kanthi Pemegang Telpon Hadiah kanggo: Kanca (Ulang tahun. Natal. Hadiah Tahun Baru) Rentang panggunaan: omah / sekolah / kantor Pangopènan produk: Aja nyelehake driji menyang kipas angin, Bocah-bocah ing umur 6 taun kudu direwangi wali.
  • Pemegang Telpon sing bisa dicopot 2000 Kipas USB Ngisi daya USB
    Pemegang Telpon sing bisa dicopot 2000 Kipas USB Ngisi daya USB
    Pemegang Telpon sing bisa dicopot 2000 Kipas USB Ngisi daya USB Kipas Meja Rechargeable USB Portable Kanthi Pemegang Telpon sing bisa dicopot Kanggo njero ruangan 2000mAh Baterai Isi Ulang: Bisa didhukung lan diisi ulang dening kabeh piranti USB output 5V (kayata bank daya, komputer, lsp.). Yen wis kebak, batere bisa digunakake sajrone 2-6,5 jam. 3 Cepet sing Bisa Disetel: Setelan kacepetan sedheng / Sedheng / Cepet cocog karo kabutuhan kacepetan angin sing beda. Kecepatan angin paling dhuwur nyebul udhara ing 5,9M / S! Fitur: 1. Kipas portabel profesional kanthi integrasi desain, tampilan sederhana lan struktur perusahaan. 2. Kipas meja sing bisa diisi ulang USB kanthi nduwe telpon sing bisa dicopot, sistem kontrol cerdas, kinerja sing bisa dipercaya, sing bisa dienggo kanthi gampang lan gampang digunakake. 3. Nggunakake batere lithium kapasitas standar internasional (Ora kalebu), sing bisa didaur ulang lan diisi daya karo pangisi daya USB, komputer lan bank daya. 4. Desain kipas portebel sing unik, gaya kreatif, digawe saka ABS bermutu, duwe struktur lan tekanan sing padhet. 5. Kipas listrik sing bisa disetel kanthi multi kacepetan, mateni utawa mateni hawa kanthi teknologi kecepatan variabel tanpa wates, efisien lan ngirit energi. 6. Kipas Rechargeable USB: Batere lithium 2000mAh sing bisa diisi ulang, sampeyan bisa ngisi kipas liwat kabel USB. Lan kabel USB sing dilengkapi kipas sing kompatibel karo port USB, kayata komputer, laptop, power bank, lan soket biasa lan liya-liyane. Cathetan: Paket kasebut ngemot kipas sing bisa diisi ulang, kabel pengisian USB, manual pangguna, tanpa minyak atsiri / minyak wangi. Sadurunge nggunakake kipas meja, coba taleni rambut dawa supaya ora lara. Keterangan Produk: Bahan Produk: Plastik ABS Desain: 3 gir bisa disetel Input Biaya: DC5V 0.8A Wektu Ngisi daya: 2,5 Jam Wektu kerja: kacepetan paling endhek, 6,5 jam, kacepetan tengah, 3,5 jam, kacepetan luwih dhuwur, 2 jam Model Baterai: 18650-3.7V 2000MAH Motor: Motor DC Brushless Gaya: Kipas Meja USB Karo Ndhaptar telpon sing bisa dicopot Hadiah kanggo: Kanca (Ulang tahun. Natal. Hadiah Tahun Baru) Rentang panggunaan: omah / sekolah / kantor Pangopènan produk: Aja nyelehake driji menyang kipas angin, Bocah-bocah ing umur 6 taun kudu direwangi wali.
LAYANAN KAMI
Company kita wis setya karo R
& produk D, wareg karo kebutuhan kanggo pelanggan.
Jaminan kualitas produk yaiku 12 wulan.
Tim layanan kita bakal mangsuli pitakon sampeyan sajrone 2 jam.
Kapasitas OEM / ODM kita:
Swara pabrik pabrik luwih saka 1.000, luwih saka 50 buruh trampil, 2 garis patemon, rong set mesin ngeculake Injil, rong set mesin frekuensi tinggi , siji set mesin tali , 2 set mesin pateri , lan panel kabel kawat cerdas digital, mesin nduwurke tumpukan . Stripper pneumatik. Saben wulan ngluwihi 30.000 unit.
Waca liyane
TENTANG US
Shenzhen Yuyue Electronic Technology Co, Ltd didegaké ing taun 2009, khusus ing USB HUB, TYPE-C Docking Station
& Jaringan adaptor
Shenzhen Yuyue Electronic Technology Co, Ltd didegaké ing taun 2009, khusus ing USB HUB, TYPE-C Docking Station
& Jaringan Adapter.Kanggo pengalaman manufaktur 11 taun, wis dadi produsen utama ing lapangan iki.

Iki minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake riset lan pangembangan, desain, produksi lan dodolan. Dheweke setya nyedhiyakake solusi aksesoris digital kabeh-bunder. Produk kalebu seri sambungan peripheral komputer, seri transfer periferal mobile, seri transfer periferal digital, seri transfer USB2.0 / 3.0 / 3.1 usb-c, seri transfer SlimPort, seri distributor HDMI, etc.
Waca liyane
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, SALE TO US
Cukup maringi syarat sampeyan, kita bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing sampeyan bayangake.