ПРОИЗВОДИ
Таа е посветена да им обезбеди на корисниците сеопфатни решенија за дигитални додатоци. Производите вклучуваат серии за продолжување на компјутерски периферни уреди, серии за пренос на мобилни периферни уреди, серии за дигитални периферни преноси, серии за пренос USB2.0/3.0/3.1 USB-c, серии за пренос на SlimPort, серии на дистрибутери HDMI итн.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
НАШАТА УСЛУГА
Нашата компанија е посветена на Р&D производи, задоволни барањата на нашите клиенти.
Нашата гаранција за квалитет на производот е 12 месеци.
Нашиот сервисен тим ќе одговори на вашето барање во рок од 2 часа.
Нашиот капацитет за OEM / ODM:
Фабрика од над 1.000 квадратни метри, повеќе од 50 квалификувани работници, 2 монтажни линии, два комплети машина за вбризгување, два комплети високофреквентни машини, еден комплет машина за ремени, 2 комплет тенџере за лемење, и дигитална интелигентна стриптизер на жица, машина за намотување пневматска стриптизета. Месечно надминува 30.000 единици.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
ЗА НАС
Shenzhen Yuyue Electronic Technology Co., Ltd основана во 2009 година, специјализирана за USB HUB, приклучна станица TYPE-C& Мрежен адаптер
Shenzhen Yuyue Electronic Technology Co., Ltd основана во 2009 година, специјализирана за USB HUB, приклучна станица TYPE-C& Мрежен адаптер. Над 11 години искуство во производството, тој стана главен производител во оваа област.

Тоа е претпријатие со висока технологија што интегрира истражување и развој, дизајн, производство и продажба. Таа е посветена да им обезбеди на корисниците сеопфатни решенија за дигитални додатоци. Производите вклучуваат серии за продолжување на компјутерски периферни уреди, серии за пренос на мобилни периферни уреди, серии за дигитални периферни преноси, серии за пренос USB2.0/3.0/3.1 USB-c, серии за пренос на SlimPort, серии на дистрибутери HDMI итн.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
АКО ИМАТЕ ПОВЕЌЕ ПРАШАЊА, ПИШЕТЕ НИ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање