PRODUK
Hal ieu komitmen pikeun nyadiakeun pamaké kalayan sagala-buleud solusi aksésori digital. Produk kalebet séri extension periferal komputer, séri transfer periferal mobile, séri transfer periferal digital, séri transfer USB2.0/3.0/3.1 usb-c, séri transfer SlimPort, séri distributor HDMI, jsb.
MACA DEUI
LAYANAN KAMI
Perusahaan kami parantos komitmen ka R&produk D, nyugemakeun sarat konsumén urang.
jaminan kualitas produk urang téh 12 bulan.
Tim layanan kami bakal ngajawab patarosan anjeun dina 2 jam.
kapasitas OEM / ODM kami:
Langkung ti 1.000 pabrik méter pasagi, langkung ti 50 pagawé terampil, 2 jalur perakitan, dua sét mesin cetak Injeksi, dua sét mesin frekuensi tinggi, hiji sét mesin strapping, 2 sét pot soldering, sareng stripper kawat calakan digital, mesin pungkal. , stripper pneumatic. Bulanan ngaleuwihan 30.000 unit.
MACA DEUI
TENTANG KAMI
Shenzhen Yuyue Electronic Technology Co., Ltd diadegkeun dina 2009, khusus dina USB HUB, TYPE-C Docking Station& Adaptor jaringan
Shenzhen Yuyue Electronic Technology Co., Ltd diadegkeun dina 2009, khusus dina USB HUB, TYPE-C Docking Station& Network Adapter.Over 11 taun pangalaman manufaktur, éta geus jadi produsén utama dina widang ieu.

Éta mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran, desain, produksi sareng penjualan. Hal ieu komitmen pikeun nyadiakeun pamaké kalayan sagala-buleud solusi aksésori digital. Produk kalebet séri extension periferal komputer, séri transfer periferal mobile, séri transfer periferal digital, séri transfer USB2.0/3.0/3.1 usb-c, séri transfer SlimPort, séri distributor HDMI, jsb.
MACA DEUI
Upami anjeun gaduh langkung patarosan, nyerat ka kami
Ngan ngabejaan urang sarat Anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anjeun tiasa ngabayangkeun.

Kirim panalungtikan anjeun