Shenzhen Yuyue Electronic Téhnologi Co, Ltd.

Bahasa
PRODUK
Éta komitmen pikeun nyayogikeun pangguna sareng solusi aksésori digital sadaya-buleud. Produk ngalangkungan séri sambungan periferal komputer, séri pamindahan periferal mobile, séri pamindahan periferal digital, USB2.0 / 3.0 / 3.1 seri pamindahan usb-c, séri pamindahan SlimPort, séri distributor HDMI, jsb.
MACA DEUI
  • Rechargeable LED Light Hanging Neck USB Charging Mini Fan
    Rechargeable LED Light Hanging Neck USB Charging Mini Fan
    Rechargeable LED Light Hanging Neck USB Charging Mini Fan USB Rechargeable LED Light Puguh Gantung Leuheung Fan Portable Leungeun Kipas Olahraga Gratis Leuleus Kanggo Kémping Wisata 2000mAh Batré Rechargeable: Éta tiasa dimangpaatkeun sareng diisi ulang ku sadaya alat USB kaluaran 5V (sapertos bank kakuatan, komputer, jst.). Sakali ngeusi batre, batréna tiasa dianggo salami 2-8 jam. 3 Kecepatan anu tiasa Disetelkeun: Setelan low / Medium / High speed pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan angin anjeun anu béda. Laju angin pangluhurna niup hawa dina 5.9M / S! Fitur: 1. Desain Handphone & Headphone: Nalika anjeun leumpang, anjeun pasti henteu hoyong nahan kipas, Desain tangan gratis sareng headphone anu unik, sahingga anjeun tiasa ngagantungkeun kipas dina beuheung anjeun. 2. LED + 360 ° Rotatable Double Fan, Double Cool: Kalayan modél LED variabel, Cocog pikeun olahraga / maca dina wengi. Kipas beuheung ieu tiasa fleksibel ngatur arah 360 °, Anu ngamungkinkeun anjeun mendakan arah angin anu paling pas. 3. 3 Tingkat Laju Anu tiasa Disaluyukeun: Agul kipas mangrupikeun desain tujuh daun, angin langkung kuat. Seueur penggemar di pasar didesain ku agul tilu daun. Anginna leutik pisan sareng Low noise. Kipas pribadi gratis ieu gaduh tingkat kecepatan rendah / sedeng / luhur 3. 4. Kipas Rechargeable USB: Batré litium 2000mAh anu tiasa diisi ulang, anjeun tiasa ngeusi batre kipas liwat kabel USB. Sareng kabel USB anu dibarengan kipas anu cocog sareng port USB naon waé, sapertos komputer, laptop, power bank, sareng stop kontak biasa sareng sajabina. 5. Jembar Aplikasi & Garansi: kipas portabel ieu idéal pikeun ngahémat pribadi, kantor, kagiatan outdoor, sapertos kémping, perjalanan, hiking, nanjak sareng nonton olahraga jst. Kanggo jalma anu rambut panjang, punten talikeun rambut nalika ngagem kipas kanggo nyegah tina diaduk kana kipas angin. Catetan: iketna ngagaduhan kipas anu tiasa diisi ulang, kabel pangisian daya USB, manual pangguna, teu aya minyak atsiri / parfum. Sateuacan nganggo kipas pendingin beuheung, punten pastikeun ngabeungkeut rambut panjang supados teu nyeri. Panjelasan Produk: Bahan Produk: Plastik ABS sareng Silikon Ukuran produk: 190 * 230 * 30mm Desain: 3 gear tiasa diluyukeun Cahaya Lampu: 2 Input Muatan: DC5V 1A Waktos Ngecas: 3 Jam Modél Batre: 18650-3.7V 2000MAH Motor: Motor DC Brushless Beurat: 185g Gaya: Kipas Gantung Leungeun USB Kado pikeun: Réréncangan (Ulang taun. Natal. Hadir Taun Anyar) Rentang panggunaan: bumi / sakola / kantor / di luar ruangan Pangropéa produk: Tong nempatkeun ramo kana kipas angin, Barudak di handapeun 6 taun kedah ditulungan ku wali. 1. Desain gantung: Desain beuheung gantung anu unik, bénten sareng gaya desain sateuacana, desain kipas langkung fleksibel, tiasa dibabawa, sareng lampu anu ngagentos ngajantenkeun anjeun langkung narik ati nalika ngararasakeun kipas tina kipas. Mangrupikeun usum panas 2. Pamakean anu robih: Kipas beuheung ngagantung leutik ieu tiasa dilipet, janten anjeun gaduh sababaraha cara pikeun ngagunakeunana, hulu kipas ieu tiasa diaktipkeun 360 derajat. (1) Éta tiasa digantungkeun dina beuheung (2) Ngarobih bentukna, nempatkeun kana méja sareng anggoana (3) Éta ogé tiasa dianggo dina panangan. 3. speed angin adjustable: (1) Kecepatan rendah: Angin lembut sareng pangalaman anu raoseun (2) Kacepetan sedeng: Nyegerkeun sumping pikeun nyandak panas (3) Kecepatan tinggi: Angin angin kuat, momen tiis sumping ka anjeun 4. Lampu LED sihir anu variabel: Desain khusus pencahayaan LED ngamungkinkeun anjeun ngaraosan tiis bari narik perhatian. Aya 4 warna tina pelangi, sareng aya lampu bodas tetep pikeun nyinaran. Anjeun tiasa milih antara dua modeu. 5. Kipas rechargeable USB: ngecas pinuh tiasa dianggo pikeun 2-8 jam. Éta merenah pikeun dibawa dimana waé sareng iraha waé. Pilihan anu hadé pikeun Poé Sakola, Kado Ulang Tahun.
  • Bobot Ringan 3 Dina 1 Tipe C Bendable USB Ngecas Kipas Mini
    Bobot Ringan 3 Dina 1 Tipe C Bendable USB Ngecas Kipas Mini
    Bobot Ringan 3 Dina 1 Tipe C Bendable USB Ngecas Kipas Mini Disesuaikan Logo Giveaway Mini 2/3 Dina 1 Tipe C Android IPhone Portable Fan Pikeun Smartphone Sadaya model gaduh: Antarbeungeut Android, antarmuka Apple, Android + USB, Apple + Android. Nami produk: kipas mini telepon 2 in1 / kipas mini telepon 3 / kipas telepon mini Ukuran: 9cmx3.8x4.3cm Tegangan: 5V Kakuatan: 1W Warna: Bodas, Hideung, Beureum, Jeruk, Héjo, Biru Bahan: TPE + ABS Rincian Paking: Kantong PP pikeun unggal barang Pedaran Produk: Kanggo IPhone5 / 5S / SE / 6 / 6S / 6S Plus / 7/7 Plus / 8 / 8Plus / X Kanggo HUAWEI / XIAOMI / BLACKBERRY / SAMSUNG / OPPO / VIVO / OnePlus Bodas, Jeruk, Héjo, Pink, Hideung, Biru, seueur warna opsional 100% énggal sareng kualitas luhur Révolusi motor 16000 giliran Motor tiasa jalan terus100 + jam Bahan perlindungan lingkungan TPE Henteu nganggo batré, Ngan USB / Micro USB / Kilat / Tipe-C Catu Daya Desain anu tiasa dibengkokkeun unik, Ogé beurat beurat Angin Kuat, Hégok Rendah sareng Hemat Énergi Waktu damel anu lami kalayan konsumsi tanaga rendah Portable, low noise, dijamin kualitas sareng umur kerja anu panjang
  • Kipas Angin Peuting Lampu Foldable USB Charging Mini Fan
    Kipas Angin Peuting Lampu Foldable USB Charging Mini Fan
    Kipas Angin Peuting Lampu Foldable USB Charging Mini Fan Mini Handheld Fold Night Light Fan USB Fan LED Rechargeable With Holder Phone Sucker Portabel USB Rechargeable LED Mini Fans Creative Phone Holder Sucker Fan 800mAh Batré Rechargeable: Éta tiasa dimangpaatkeun sareng diisi ulang ku sadaya alat USB kaluaran 5V (sapertos bank kakuatan, komputer, jst.). Sakali parantos dieusi, batréna tiasa dianggo salami 2-3 jam. 2 Kecepatan anu tiasa Disetelkeun: Lemah // Setelan kecepatan tinggi pikeun nyumponan kabutuhan kecepatan angin anu béda. Laju angin pangluhurna niup hawa dina 5.9M / S! Fitur: 1. Kipas portabel anu propésional sareng integrasi desain, penampilan saderhana sareng struktur tegas. 2. USB kipas pengisap anu tiasa diisi ulang sareng tilepan telepon cangkir nyeuseup, sistem kontrol anu cerdas, kinerja anu dipercaya, anu fungsina lengkep sareng operasi anu gampang. 3. Ngagunakeun batré lithium kapasitas standar internasional (Kalebet), anu tiasa didaur ulang sareng dieusi ku carjer USB, komputer sareng bank listrik. 4. Desain kipas portabel anu unik, gaya kreatif, didamel tina kualitas luhur ABS + Silikon, ngagaduhan struktur padet sareng tekanan. 5. Kipas listrik multi-speed adjustable, pareuman atanapi mareuman hawa kalayan téknologi speed variable anu teu aya watesna, éfisién sareng ngahémat énergi. 6. Kipas Rechargeable USB: Batré litium 800mAh anu tiasa diisi ulang, anjeun tiasa ngeusi batre kipas liwat kabel USB. Sareng kabel USB anu dibarengan kipas anu cocog sareng port USB naon waé, sapertos komputer, laptop, power bank, sareng stop kontak biasa sareng sajabina. Catetan: Iket ngandung kipas mamat anu tiasa diisi ulang, kabel ngecas USB, manual pangguna, teu aya minyak atsiri / parfum. Sateuacan nganggo kipas nguseup, punten pastikeun ngabeungkeut rambut panjang supados teu nyeri. Panjelasan Produk: Bahan Produk: Plastik ABS + Silikon Desain: 2 gear tiasa diluyukeun Input Muatan: DC5V 1A Waktos Ngecas: 3 Jam Modél Batre: 18650-3.7V 800MAH Motor: Motor DC Brushless Gaya: Kipas USB Nguseup Ku Panyekel Telepon Kado pikeun: Réréncangan (Ulang taun. Natal. Hadir Taun Anyar) Rentang panggunaan: bumi / sakola / kantor Pangropéa produk: Tong nempatkeun ramo kana kipas angin, Barudak di handapeun 6 taun kedah ditulungan ku wali.
  • Panyekel Telepon anu tiasa dicabut 2000 MAh USB Ngecas Kipas Mini
    Panyekel Telepon anu tiasa dicabut 2000 MAh USB Ngecas Kipas Mini
    Panyekel Telepon anu tiasa dicabut 2000 MAh USB Ngecas Kipas Mini Kipas méja USB Rechargeable USB Portabel Kalayan Panyekel Telepon Anu tiasa dicabut Pikeun Di jero rohangan 2000mAh Batré Rechargeable: Éta tiasa dimangpaatkeun sareng diisi ulang ku sadaya alat USB kaluaran 5V (sapertos bank kakuatan, komputer, jst.). Sakali parantos dieusi, batréna tiasa dianggo salami 2-6,5 jam. 3 Kecepatan anu tiasa Disetelkeun: Setelan low / Medium / Speed ​​speed gancang-gancang pikeun kabutuhan angin anjeun. Laju angin pangluhurna niup hawa dina 5.9M / S! Fitur: 1. Kipas portabel anu propésional kalayan integrasi desain, penampilan saderhana sareng struktur tegas. 2. Kipas méja rechargeable USB kalayan telepon anu tiasa dicabut, sistem kontrol anu cerdas, kinerja anu dipercaya, anu fungsina lengkep sareng operasi anu gampang. 3. Ngagunakeun batré lithium kapasitas standar internasional (Teu kaasup), éta tiasa didaur sareng diisi ku pangisi daya USB, komputer sareng bank listrik. 4. Desain kipas portabel anu unik, gaya kreatif, didamel tina kualitas luhur ABS, ngagaduhan struktur padet sareng tekanan. 5. Kipas listrik multi-speed adjustable, pareuman atanapi mareuman hawa kalayan téknologi speed variable anu teu aya watesna, éfisién sareng ngahémat énergi. 6. Kipas Rechargeable USB: Batré litium 2000mAh anu tiasa diisi ulang, anjeun tiasa ngeusi batre kipas liwat kabel USB. Sareng kabel USB anu dibarengan kipas anu cocog sareng port USB naon waé, sapertos komputer, laptop, power bank, sareng stop kontak biasa sareng sajabina. Catetan: iketna ngagaduhan kipas anu tiasa diisi ulang, kabel pangisian daya USB, manual pangguna, teu aya minyak atsiri / parfum. Sateuacan nganggo kipas méja, punten pastikeun pikeun ngabeungkeut rambut panjang supados teu nyeri. Panjelasan Produk: Bahan Produk: Plastik ABS Desain: 3 gear tiasa diluyukeun Input Muatan: DC5V 0.8A Waktos Ngecas: 2,5 Jam Waktos damel: kecepatan panghandapna, 6.5 jam, kecepatan tengah, 3,5 jam, langkung gancang, 2 jam Modél Batre: 18650-3.7V 2000MAH Motor: Motor DC Brushless Gaya: Kipas Meja USB Kalayan Panyekel Telepon Anu tiasa dicabut Kado pikeun: Réréncangan (Ulang taun. Natal. Hadir Taun Anyar) Rentang panggunaan: bumi / sakola / kantor Pangropéa produk: Tong nempatkeun ramo kana kipas angin, Barudak di handapeun 6 taun kedah ditulungan ku wali.
SERVISI KAMI
Perusahaan kami tos komitmen ka R
& produk D, wareg sarat pikeun konsumén urang.
Jaminan kualitas produk urang 12 bulan.
Tim layanan kami bakal ngajawab pertanyaan anjeun dina 2 jam.
Kapasitas OEM / ODM kami:
Langkung langkung pabrik pabrik 1000 pasagi, langkung ti 50 pagawe terampil, 2 garis pemasangan, dua sét mesin cetakan Suntikan, dua set mesin frekuensi tinggi , hiji set mesin tali , 2 set pot soldering , sareng kabel kawat calakan digital, mesin penggulungan , Pélétik pélétik. Bulanan ngaleuwihan 30,000 unit.
MACA DEUI
TENTANG KAMI
Shenzhen Yuyue Electronic Technology Co, Ltd didirikeun taun 2009, khusus dina USB HUB, TYPE-C Docking Station
& Jaringan adaptor
Shenzhen Yuyue Electronic Technology Co, Ltd didirikeun taun 2009, khusus dina USB HUB, TYPE-C Docking Station
& Network Adapter.Over 11 taun pangalaman manufaktur, parantos janten produsén utama dina bidang ieu.

Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran, desain, produksi sareng penjualan. Éta komitmen pikeun nyayogikeun pangguna sareng solusi aksésori digital sadaya-buleud. Produk ngalangkungan séri sambungan periferal komputer, séri pamindahan periferal mobile, séri pamindahan periferal digital, USB2.0 / 3.0 / 3.1 seri pamindahan usb-c, séri pamindahan SlimPort, séri distributor HDMI, jsb.
MACA DEUI
KUNG KABEH NU KOMPUTAN, TULISAN TO US
Ngan nyaritakeun syarat anjeun, urang tiasa ngalakukeun leuwih ti anu anjeun bayangkeun.